Η επεξεργασία είνα ενεργή: Περάστε τον δείκτη πάνω από ένα block ή ένα αντικείμενο που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.Χρησιμοποιόντας το Drag and drop σύρετε αρχεία στα τμήματα του μαθήματος για να τα αναβάσετε
Προτεινόμενα μαθήματα

 •  Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης

  Στο προτεινόμενο σεμινάριο το οποίο περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά μαθήματα για υπαλλήλους γραφείου και γραμματείς, οι σπουδαστές θα διδαχθούν να αντιμετωπίζουν καθημερινές καταστάσεις και να επιδεικνύουν δεξιότητες σε διάφορες εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά.

  Αναλυτική περιγραφή του σεμιναρίου και περιεχόμενα: εδώ

   

  Η τέχνη της φωτογραφίας - Διδασκόμενη εφαρμογή Photoshop

  Είτε η φωτογραφία είναι το χόμπυ σας, είτε το Photoshop είναι απαραίτητο στη δουλειά σας, το σεμινάριο αυτο είναι το κατάλληλο για σας.

  Περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τα είδη εικόνων, το χρώμα και το φως, καθώς και βιντεομαθήματα σχετικά με το Photoshop για τις βασικές τεχνικές και μυστικά που θα σας βοηθήσουν στην επεξεργασία των φωτογραφιών σας.          

   

   Activate your English

  Μαθήματα προετοιμασίας για το αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο πιστοποιητικό ΤΙΕ. 

  Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Αγγλικών και θέλουν να προετοιμαστούν είτε για τις εξετάσεις απόκτησης του πιστοποιητικού, είτε για την ένταξη τους στα τμήματά μας. 

   Πληροφορική: Βασικές Δεξιότητες για ΑΣΕΠ, διαγωνισμούς και ιδιωτικό τομέα

  Προετοιμαστείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας και ελάτε σε μας μόνο για εξετάσεις. το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με ίντερνετ και διάθεση για να δουλέψετε.

  Δείτε αναλυτικά το κόστος στην ειδική σελίδα μας

   

  Περιεχόμενα και οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας 

  Η schoolessons/school-corner είναι μια πλατφόρμα ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δηλαδή ο εκπαιδευόμενος παρακολουθεί όποιο από τα 33 μαθήματα που φιλοξενεί στον δικό του χώρο, τις ώρες που θα επιλέξει εκείνος. Αρκετά από τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και τα υπόλοιπα έχουν μικρό κόστος. 

  Δείτε σε αυτό το βίντεο πως θα κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα και στο μάθημα που σας ενδιαφέρει